Από τους αγρούς της Πέλλας
Στο ψυγείο σας

Κατεψυγμένα Ελληνικά προϊόντα που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

Προσθέτουμε αξία στη διατροφή σας


Η ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΕ ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών. Το 2005 δημιούργησε μονάδα επεξεργασίας και βαθιάς κατάψυξης φρούτων και λαχανικών, στην περιοχή Γιαννιτσών – Πέλλας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 60.000 τμ, η οποία έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί με τη χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού αιχμής.Αγορές / Διεθνής παρουσία


Η Επιχείρηση απευθύνεται τόσο στην εγχώρια, όσο και στις διεθνείς αγορές μέσω του Δικτύου Διανομών που διαθέτει και μέσω των Συνεργατών της.
Τα προϊόντα της ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΕ απευθύνονται σε βιομηχανίες επεξεργασίας, γιαουρτιού – παγωτού, χυμών, μαρμελάδας – κονφιτούρας, παιδικών τροφών, αρτοζαχαροπλαστικής, βιομηχανιών ζύμης, σε δίκτυα διανομής τροφίμων καθώς και σε Σούπερ Μάρκετ (S/M) με συσκευασίες λιανικής για άμεση κατανάλωση, είτε σαν επώνυμο προϊόν (ΠΕΛΛΑΣ) είτε σαν προϊόν ιδιωτικής ετικέτας (P/L).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Έτος Ίδρυσης 2002
IQF Φρούτα & Λαχανικά
Προϊόντα Λιανικής
ISO, IFS, BRC, GLOBAL GAP
Διεθνής Παρουσία
Διασφάλιση ποιότητας


Η Επιχείρηση έχει εδραιωθεί στην Ελληνική και Διεθνή αγορά χάρις στα υψηλής ποιότητας προϊόντα που προσφέρει στους καταναλωτές της.
Εφαρμόζει συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης στις πρώτες ύλες καθώς επίσης και συμβολαιακή γεωργία στην καλλιέργεια των λαχανικών, ενώ παράγει περισότερους από 20.000τόννους τελικά προϊόντα φρούτων και λαχανικών ετησίως.

Βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 60000τμ με μονάδες επεξεργασίας βαθιάς κατάψυξης Φρούτων και Λαχανικών, 33000κ.μ. θαλάμους συντήρησης κατεψυγμένων με σύστημα αποθήκευσης drive-in / back-to-back και εφαρμόζει αυτοματοποιημένα συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων (WMS).

Media Gallery
Responsive image

ΑΡΑΚΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Responsive image

ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΚΕΡΑΣΙΑ

Responsive image

SMOOTHIES

Responsive image

ΑΡΑΚΑΣ ΑΛΤΕΡΡΑ

Responsive image

ΑΛΤΕΡΡΑ ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ

...